Lakrits - Fakta och information om Lakrits


Hitta lakritsen i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 10 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 6 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Blekinge finns på följande orter:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Hitta lakritsen i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 18 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 11 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Bohuslän finns på följande orter:

Torslanda

Uddevalla

Strömstad

Hitta lakritsen i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 18 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 14 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Dalarna finns på följande orter:

Borlänge

Ludvika

Rättvik

Bra lakrits i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 4 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 4 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Dalsland är på:

Bengtsfors

Färgelanda

MellerudHitta lakritsen i Gotland

I Gotland finns det totalt 4 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 2 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Gotland finns på följande orter:

Visby

Katthammarsvik

Bra lakrits i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 7 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 4 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Gästrikland är på:

Gävle

Sandviken

Hofors

Bra lakrits i Halland

I Halland finns det totalt 21 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 16 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Halland är på:

Laholm

Halmstad

Falkenberg

Hitta lakritsen i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 10 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 6 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Hälsingland finns på följande orter:

Hudiksvall

Söderhamn

Bollnäs

Ingen lakrits i Herjeådalen

I Härjedalen finns ingen bra godisbutik som säljer lakrits. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lakrits och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta lakritsen i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 11 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 6 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Jämtland är på:

Östersund

Åre

Strömsund

Ingen lakrits i Lappland

I Lappland finns ingen bra godisbutik som säljer lakrits. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lakrits och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra lakrits i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 7 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 4 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Ljungaverk

Stöde

Bra lakrits i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 26 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 15 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Kiruna

Arvidsjaur

Hitta lakritsen i Närke

Totalt i Närke finns det 20 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 9 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Närke finns på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Hallsberg

Hitta lakritsen i Skåne

I Skåne finns det totalt 90 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 43 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Skåne finns på följande orter:

Malmö

Kristianstad

Lund

Hitta lakritsen i Småland

I Småland finns det totalt 56 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 36 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Småland finns på följande orter:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Bra lakrits i Södermanland

I Södermanland finns det totalt 15 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 7 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Gnesta

Hitta lakritsen i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 94 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 42 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Hägersten

Järfälla

Hitta lakritsen i Uppland

I Uppland finns det totalt 10 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 5 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Skutskär

Bra lakrits i Värmland

I Värmland finns det totalt 31 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 18 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Värmland är på:

Karlstad

Charlottenberg

Forshaga

Bra lakrits i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 15 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 10 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hitta lakritsen i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 87 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 32 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Skövde

Alingsås

Hitta lakritsen i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 12 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 6 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Västmanland är på:

Sala

Västerås

Kolbäck

Hitta lakritsen i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 13 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 8 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Ångermanland finns på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Hörnefors

Bäst Lakritsen i Öland

I Öland finns det totalt bara 2 godisföretag som säljer lakrits på en ort. Den ort i Öland där det finns lakrits är i:

Färjestaden

Bra lakrits i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 22 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 11 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Mjölby