Lakrits - Fakta och information om LakritsBra lakrits i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 10 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Blekinge är på:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Bräkne-Hoby

Hitta lakritsen i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 18 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 11 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Bohuslän finns på följande orter:

Torslanda

Uddevalla

Strömstad

Kungälv

Hitta lakritsen i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 18 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 14 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Dalarna finns på följande orter:

Borlänge

Ludvika

Rättvik

Falun

Bra lakrits i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 4 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 4 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Dalsland är på:

Bengtsfors

Färgelanda

Mellerud

Åmål

Bra lakrits i Gotland

I Gotland finns det totalt 4 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 2 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Gotland finns på följande orter:

Visby

Katthammarsvik

Bra lakrits i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 7 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 4 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Gästrikland är på:

Gävle

Sandviken

Hofors

Österfärnebo

Bra lakrits i Halland

I Halland finns det totalt 21 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 16 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Halland är på:

Laholm

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Hitta lakritsen i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 10 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 6 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Hälsingland finns på följande orter:

Hudiksvall

Söderhamn

Bollnäs

Ljusdal

Ingen lakrits i Herjeådalen

I Härjedalen finns ingen bra godisbutik som säljer lakrits. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lakrits och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra lakrits i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 11 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 6 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Åre

Strömsund

Svenstavik

Ingen lakrits i Lappland

I Lappland finns ingen bra godisbutik som säljer lakrits. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lakrits och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra lakrits i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 7 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 4 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Ljungaverk

Stöde

Kvissleby

Bra lakrits i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 26 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 15 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Kiruna

Arvidsjaur

Piteå

Hitta lakritsen i Närke

Totalt i Närke finns det 20 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 9 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Närke finns på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Hallsberg

Hällefors

Bra lakrits i Skåne

I Skåne finns det totalt 90 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 43 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Skåne är på:

Malmö

Kristianstad

Lund

Helsingborg

Hitta lakritsen i Småland

I Småland finns det totalt 56 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 36 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Småland finns på följande orter:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Värnamo

Bra lakrits i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 15 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 7 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Gnesta

TrosaBra lakrits i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 94 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 42 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Stockholms län är på:

Stockholm

Hägersten

Järfälla

Solna

Hitta lakritsen i Uppland

I Uppland finns det totalt 10 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 5 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Skutskär

Skärplinge

Bra lakrits i Värmland

Totalt i Värmland finns det 31 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 18 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Värmland är på:

Karlstad

Charlottenberg

Forshaga

Arvika

Bra lakrits i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 15 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 10 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Kåge

Hitta lakritsen i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 87 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 32 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Skövde

Alingsås

Trollhättan

Hitta lakritsen i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 12 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 6 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Västmanland är på:

Sala

Västerås

Kolbäck

Köping

Bra lakrits i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 13 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 8 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Ångermanland är på:

Örnsköldsvik

Härnösand

Hörnefors

Kramfors

Bäst Lakritsen i Öland

I Öland finns det totalt bara 2 godisföretag som säljer lakrits på en ort. Den ort i Öland där det finns lakrits är i:

Färjestaden

Hitta lakritsen i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 22 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 11 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Mjölby

Söderköping