Lakrits - Fakta och information om Lakrits
Bra lakrits i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 10 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 6 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Blekinge är på:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Hitta lakritsen i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 18 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 11 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Bohuslän finns på följande orter:

Torslanda

Uddevalla

Strömstad

Bra lakrits i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 18 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 14 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Dalarna är på:

Borlänge

Ludvika

Rättvik

Hitta lakritsen i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 4 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Dalsland är på:

Bengtsfors

Färgelanda

Mellerud

Hitta lakritsen i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 2 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Gotland finns på följande orter:

Visby

Katthammarsvik

Hitta lakritsen i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 7 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Gästrikland är på:

Gävle

Sandviken

Hofors

Hitta lakritsen i Halland

Totalt i Halland finns det 21 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 16 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Halland är på:

Laholm

Halmstad

Falkenberg

Bra lakrits i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 10 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Hälsingland är på:

Hudiksvall

Söderhamn

Bollnäs

Ingen lakrits i Herjeådalen

I Härjedalen finns ingen bra godisbutik som säljer lakrits. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lakrits och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra lakrits i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 11 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 6 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Åre

Strömsund

Ingen lakrits i Lappland

I Lappland finns ingen bra godisbutik som säljer lakrits. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lakrits och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta lakritsen i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 7 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 4 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Ljungaverk

StödeHitta lakritsen i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 26 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 15 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Kiruna

Arvidsjaur

Hitta lakritsen i Närke

I Närke finns det totalt 20 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 9 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Närke finns på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Hallsberg

Bra lakrits i Skåne

Totalt i Skåne finns det 90 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 43 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Skåne är på:

Malmö

Kristianstad

Lund

Hitta lakritsen i Småland

Totalt i Småland finns det 56 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 36 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Småland finns på följande orter:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Hitta lakritsen i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 15 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 7 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Gnesta

Bra lakrits i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 94 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 42 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Stockholms län är på:

Stockholm

Hägersten

Järfälla

Bra lakrits i Uppland

I Uppland finns det totalt 10 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 5 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Skutskär

Hitta lakritsen i Värmland

Totalt i Värmland finns det 31 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 18 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Värmland är på:

Karlstad

Charlottenberg

Forshaga

Hitta lakritsen i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 15 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 10 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra lakrits i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 87 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 32 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Västergötland är på:

Göteborg

Skövde

Alingsås

Bra lakrits i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 12 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 6 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Västmanland finns på följande orter:

Sala

Västerås

Kolbäck

Bra lakrits i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 13 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 8 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Ångermanland är på:

Örnsköldsvik

Härnösand

Hörnefors

Bäst Lakritsen i Öland

I Öland finns det totalt bara 2 godisföretag som säljer lakrits på en ort. Den ort i Öland där det finns lakrits är i:

Färjestaden

Hitta lakritsen i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 22 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 11 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Mjölby