Lakrits - Fakta och information om LakritsHitta lakritsen i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 10 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Blekinge är på:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Bra lakrits i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 18 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 11 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Bohuslän är på:

Torslanda

Uddevalla

Strömstad

Hitta lakritsen i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 18 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 14 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Dalarna är på:

Borlänge

Ludvika

Rättvik

Bra lakrits i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 4 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 4 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Dalsland finns på följande orter:

Bengtsfors

Färgelanda

Mellerud

Bra lakrits i Gotland

I Gotland finns det totalt 4 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 2 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Gotland är på:

Visby

Katthammarsvik

Bra lakrits i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 7 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 4 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Bra lakrits i Halland

I Halland finns det totalt 21 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 16 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Halland finns på följande orter:

Laholm

Halmstad

Falkenberg

Hitta lakritsen i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 10 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Hälsingland är på:

Hudiksvall

Söderhamn

Bollnäs

Ingen lakrits i Herjeådalen

I Härjedalen finns ingen bra godisbutik som säljer lakrits. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lakrits och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta lakritsen i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 11 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 6 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Åre

Strömsund

Ingen lakrits i Lappland

I Lappland finns ingen bra godisbutik som säljer lakrits. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lakrits och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta lakritsen i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 7 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 4 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Ljungaverk

Stöde

Bra lakrits i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 26 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 15 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Norrbotten är på:

Luleå

Kiruna

Arvidsjaur

Bra lakrits i Närke

Totalt i Närke finns det 20 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 9 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Närke är på:

Örebro

Karlskoga

Hallsberg

Hitta lakritsen i Skåne

I Skåne finns det totalt 90 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 43 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Skåne är på:

Malmö

Kristianstad

Lund

Bra lakrits i Småland

I Småland finns det totalt 56 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 36 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Småland är på:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Bra lakrits i Sörmland

I Sörmland finns det totalt 15 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 7 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Gnesta

Hitta lakritsen i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 94 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 42 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Stockholms län är på:

Stockholm

Hägersten

Järfälla

Hitta lakritsen i Uppland

I Uppland finns det totalt 10 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 5 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Skutskär

Bra lakrits i Värmland

Totalt i Värmland finns det 31 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 18 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Charlottenberg

ForshagaBra lakrits i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 15 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 10 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hitta lakritsen i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 87 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 32 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Västergötland är på:

Göteborg

Skövde

Alingsås

Hitta lakritsen i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 12 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 6 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Västmanland finns på följande orter:

Sala

Västerås

Kolbäck

Hitta lakritsen i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 13 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 8 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Ångermanland är på:

Örnsköldsvik

Härnösand

Hörnefors

Bäst Lakritsen i Öland

I Öland finns det totalt bara 2 godisföretag som säljer lakrits på en ort. Den ort i Öland där det finns lakrits är i:

Färjestaden

Bra lakrits i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 22 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 11 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Östergötland är på:

Norrköping

Linköping

Mjölby