Lakrits - Fakta och information om Lakrits


Bra lakrits i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 10 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 6 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Blekinge finns på följande orter:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Bräkne-Hoby

Rödeby

Bra lakrits i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 18 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 11 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Bohuslän är på:

Torslanda

Uddevalla

Strömstad

Kungälv

LysekilBra lakrits i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 18 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 14 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Dalarna finns på följande orter:

Borlänge

Ludvika

Rättvik

Falun

Hedemora

Hitta lakritsen i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 4 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 4 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Dalsland finns på följande orter:

Bengtsfors

Färgelanda

Mellerud

Åmål

Hitta lakritsen i Gotland

Totalt i Gotland finns det 4 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 2 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Gotland är på:

Visby

Katthammarsvik

Bra lakrits i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 7 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 4 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Österfärnebo

Hitta lakritsen i Halland

Totalt i Halland finns det 21 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 16 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Halland finns på följande orter:

Laholm

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Fjärås

Hitta lakritsen i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 10 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 6 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Hälsingland är på:

Hudiksvall

Söderhamn

Bollnäs

Ljusdal

Segersta

Ingen lakrits i Herjeådalen

I Härjedalen finns ingen bra godisbutik som säljer lakrits. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lakrits och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta lakritsen i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 11 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 6 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Jämtland finns på följande orter:

Östersund

Åre

Strömsund

Svenstavik

Kälarne

Ingen lakrits i Lappland

I Lappland finns ingen bra godisbutik som säljer lakrits. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än lakrits och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta lakritsen i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 7 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 4 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Medelpad finns på följande orter:

Sundsvall

Ljungaverk

Stöde

Kvissleby

Hitta lakritsen i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 26 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 15 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Norrbotten är på:

Luleå

Kiruna

Arvidsjaur

Piteå

Boden

Hitta lakritsen i Närke

I Närke finns det totalt 20 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 9 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Närke är på:

Örebro

Karlskoga

Hallsberg

Hällefors

Askersund

Bra lakrits i Skåne

Totalt i Skåne finns det 90 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 43 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Skåne finns på följande orter:

Malmö

Kristianstad

Lund

Helsingborg

Ängelholm

Hitta lakritsen i Småland

Totalt i Småland finns det 56 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 36 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Småland är på:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Värnamo

Huskvarna

Hitta lakritsen i Södermanland

Totalt i Sörmland finns det 15 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 7 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Södermanland finns på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Gnesta

Trosa

Vagnhärad

Bra lakrits i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 94 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 42 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Hägersten

Järfälla

Solna

Bromma

Bra lakrits i Uppland

Totalt i Uppland finns det 10 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 5 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Uppland är på:

Uppsala

Enköping

Skutskär

Skärplinge

Bålsta

Bra lakrits i Värmland

I Värmland finns det totalt 31 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 18 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Charlottenberg

Forshaga

Arvika

Kil

Hitta lakritsen i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 15 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 10 olika orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Västerbotten finns på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Kåge

Burträsk

Hitta lakritsen i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 87 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 32 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Västergötland är på:

Göteborg

Skövde

Alingsås

Trollhättan

Västra Frölunda

Bra lakrits i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 12 godisaffärer som säljer läcker lakrits fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Västmanland är på:

Sala

Västerås

Kolbäck

Köping

Arboga

Bra lakrits i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 13 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 8 orter. Den rikaste förekomsten av sötlakrits och annan lakrits i Ångermanland finns på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Hörnefors

Kramfors

Köpmanholmen

Bäst Lakritsen i Öland

I Öland finns det totalt bara 2 godisföretag som säljer lakrits på en ort. Den ort i Öland där det finns lakrits är i:

Färjestaden

Hitta lakritsen i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 22 stycken affärer som erbjuder god lakrits och saltlakrits på 11 orter. Där det finns flest godishandlare med ett bra sortiment av lakrits i Östergötland är på:

Norrköping

Linköping

Mjölby

Söderköping

Finspång